CORONAMAATREGELEN

Covid Safe Ticket


TribFest valt onder de regeling van evenementen met een Corona Safe Ticket (CST). Dit betekent dat je naast je toegangsticket, ook een Covid Safe Ticket moet kunnen voorleggen.

 

Hoe geraak je aan een Covid Safe Ticket?

 

Voor een CST moet je voldoen aan één van volgende voorwaarden:

  • Een vaccinatiecertificaat die bewijst dat u 2 weken voor het evenement bent gevaccineerd.
  • Een certificaat dat u hersteld bent van een COVID-19 besmetting, deze mag niet ouder zijn dan 6 maanden.
  • Een bewijs van een negatieve PCR-test in de 48 uur voor het evenement.
  • Een bewijs van een negatieve antigen test (afgenomen door medisch geschoold personeel, dus geen zelf-test!) in de 24 uur voor het evenement.


Een CST kan je verkrijgen via CovidSafe.be. Wij vragen u uitdrukkelijk om de Covid Safe applicatie op uw telefoon te downloaden, maar via mijngezondheid.be kan u ook een vaccinatiecertificaat downloaden of laten opsturen. Of u belt naar 078 78 78 50.

Dit certificaat bevat een gestandaardiseerde QR-code die werkt voor alle inwoners binnen de EU. Testcertificaten tonen ook tot welke dag de persoon toelating heeft. Voor kinderen onder de 12 jaar geldt geen testverplichting. Mits voorleggen van een geldig toegangsticket en identiteitskaart zijn kinderen onder de 12 jaar welkom.

Net voor u binnen mag zal u eerst uw Covid Safe Ticket moeten tonen en uw identiteitskaart.

Opgepast: aan de CST-controle wordt wel gevraagd om een mondmasker te dragen, vergeet deze dus zeker niet! Pas nadat een bezoeker de Covid Safe Controle gepasseerd is, bevindt deze zich in de Covid Safe Zone. Dat betekent dat afstandsregels en het dragen van een mondmasker niet meer nodig zijn.

​Controle van het CST levert een groene of rode code op. Bezoekers die een rode code krijgen, kunnen en mogen we niet toelaten tot de Covid Safe Zone.

Hoe krijgt u groene code ?  Check de verschillende mogelijkheden op : http://covidsafe.be

TIP: ZORG ERVOOR DAT JE GSM VOLLEDIG OPGELADEN IS of PRINT UW CERTIFICAAT VOOR DE ZEKERHEID OOK UIT!